Ruilen en Retourneren Webshop

Producten aangekocht via de webshop kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen. Deze kunnen dan gewisseld worden voor een ander product of de aankoop kan worden terug betaald. De reeds betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald. De aankoopt moet terug gestuurd worden in de originele verpakking. Wanneer de verpakking echter beschadigd is, kunt u niet meer afzien van de aankoop.

Herstellingen of onopzettelijke beschadiging kunnen binnen een termijn van 3 maand (na aankoop) terug gestuurd en gerepareerd worden. Het product wordt door ons beoordeeld in hoeverre de schade te wijten is aan een fout in de productie. Bekijk zeker hieronder hoe je jouw juweel in ere kan houden*

In beide gevallen vragen wij om eerst contact op te nemen met ons via mail, dit kan op webshop@jacquelinecompote.be  

Wij aanvaarden geen retours of herstellingen zonder een voorgaande communicatie via mail! 

Bij een omruiling zijn er enkel kosten verbonden wanneer de prijs van het nieuw gekozen artikel hoger ligt dan de initieel aangekochte product. Zowel de verzendkosten voor het terug sturen als de eventueel nieuwe kosten bij het terug sturen van herstelling of omruiling zijn voor rekening van de klant.

Een artikel moet in een degelijke verpakking worden terug gestuurd. Dit betekend in het een doosje waardoor verdere beschadiging van het juweel voorkomen wordt. Een artikel dat los in een enveloppe wordt verstuurd, aanvaarden wij NIET als geldige retour. 

 


Ruilen en Retourneren vanuit een Verkooppunt

Wanneer u een product hebt aangekocht in één van onze verkooppunten, dient u alle verdere opvolging via datzelfde verkooppunt te regelen. Herstellingen worden eveneens aanvaard tot 3 maand na aankoop van het product. Vind HIER alle verkooppunten