Antwerpen / Brugge / Roeselare

7/04/16 - 18/05/16

 
Pop Up Space Juttu Antwerpen

Pop Up Space Juttu Antwerpen

Ik ben fan van het eerste uur, nog voor hun eerste winkel in Antwerpen opende. Mijn eerste bezoekje is wel net iets anders uit-gedraaid dan gedacht. Naast een draagtas vol moois, ging ik ook naar huis met de contact gegevens van de verantwoordelijke voor de Curated Space. Aan de paskamers sprak één van de verkoop-medewerkers me aan over de ketting die ik droeg. Toen ik blozend vertelde dat ik deze zelf gemaakt had, zei ik al lachend dat verkopen bij Juttu wel echt een droom zou zijn.. En kijk nu, enkele maanden laten richtte ik 3 Pop Up Spaces in en wordt mijn product verkocht in één van de mooiste concept stores in België.
 

Links: Print Mayken €35,00 (beperkte oplage) Rechts: Juweel Jacqueline & Compote €34,00

Links: Print Mayken €35,00 (beperkte oplage)
Rechts: Juweel Jacqueline & Compote €34,00

Detail Juttu Brugge - Mommy sets

Detail Juttu Brugge - Mommy sets

Naar aanleiding van Moederdag (8 mei) verkoopt Juttu ook de Mommy Sets (nogmaals bedankt voor het geniale idee mamsy :-) )

Deze set bestaat uit 10 verschillende kleuren en 1 ketting. Zo stel je zelf je favoriete combinaties samen. 

Je vindt ze hier terug: Mommy 1  &  Mommy 2

 
Detail tafel Juttu Antwerpen

Detail tafel Juttu Antwerpen

Detail Juttu Antwerpen

Detail Juttu Antwerpen

Het was al snel duidelijk dat ik op mijn eentje die grote ruimte niet kon vullen. Na onze eigen Pop Up Store moss. zag ik het meteen zitten om opnieuw met Mayken te werken. Ik ben gek op haar illustraties en collages, haar werk zou een enorme meerwaarde zijn in dit project. Speciaal voor Juttu heb ik dan ook een unieke ketting gemaakt, afgestemd op één van de collages van Mayken. Beiden zijn te verkrijgen bij Juttu Antwerpen, Bruggen én Roeselare.

Pop Up Space Juttu Roeselare

Pop Up Space Juttu Roeselare

Lees hier nog het artikel over Jacqueline & Compote  

Lees hier nog het artikel over Jacqueline & Compote