Adres en Facturatie gegevens

Facturatie- en verzendadres: Jacqueline & Compote // Koninklijkelaan 22 bus 4 // 2600 Berchem (enkel post)
Atelier: Jacqueline & Compote // Leningstraat 19 a // 2140 Borgerhout (enkel op afspraak)
Telefonisch contact: +32 474 91 78 42
BTW N° : BE 0843 956 715

Algemene vragen: hello@jacquelinecompote.be
Webshop vragen: webshop@jacquelinecompote.be

Website: www.jacquelinecompote.be

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

De voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij aankoop: 
 

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je bestelling en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.  
De betaling gebeurt binnen de beveiligde omgeving van Stripe. Dit betaalmedium aanvaard enkel kredietkaarten. 

Herroepingsrecht: In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Jacqueline & Compote, Koninklijkelaan 22 bus 4, 2600 Berchem

Jacqueline & Compote behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.

Je persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van de bestelling en worden niet aan derden doorgegeven.

Jacqueline & Compote  is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending. Ben je hiervan toch het slachtoffer geworden, breng ons dan zeker op de hoogte. We kijken graag wat we voor je kunnen doen.